20 годишен опит в Европа, 10 годишно присъствие на българския пазар - Форнетти

1997 – Унгария

2001 – Румъния

2007 – България

20 годишен опит в Европа, 10 годишно присъствие на българския пазар.

Форнетти е компания, добре позната като определяща тенденциите в пекарския сектор. Интересни пълнежи, уникална форма на продуктите, различни продуктови групи, върховно вкусово изживяване. Форнетти потрбителят знае добре, че когато влезе във Форнетти магазин, може да намери всичко, което пожелае – сладки и солени пекарски изделия, продукти на килограм, продукти на брой, различни размери от L до XXL, както и продукти от food категорията, които бележат ръст през годините. Независимо дали ще е парче пица или сандвич, Форнетти магазините са най-доброто място за Вас. Ние предлагаме цялостно решение за хранене за всеки потребител и се опитваме да ставаме все по-добри с всеки изминал ден. Стремим се да правим нововъведения на пазара, за да може нашите потребители да опитват уникални продукти и пълнежи, които не могат да открият никъде другаде.

В резултат на фокуса ни да развием пазара с нови вкусове през последните три месеца успяхме да въведем 18 нови продукти. Някои от тях са доста екзотични, като например Форнетти с вишна и шоколад, Форнетти със сладка рикота, Форнетти с шоколад, сатифиди и портокалови корички, но също така XXL Форнетти патé. Сладък и пухкав, продуктът Форнетти с шоколад, стафиди и портокалови корички беше здездата на лятото във Форнетти магазините и ако по някаква причина сте пропуснали да го опитате, Ви насърчаваме непременно да го дегустирате. Освен новите вкусове направихме нововъведение на пазара и с нови форми, като въведохме два мини кроасана – с шоколад и с канела, много малки, но изключително вкусни. По отношение на разнообразието от грамажи и размери през последните три месеца въведохме на пазара 3 продукта от L серията и четири продукта от XXL серията – с месо или сирена – за всеки вкус по нещо. За началото на есента предложихме на нашите потребители Кроасан с нуга крем, който е перфектен сутрин с чаша кафе или чай, както и две пекарски изделия – Кроасан с масло и Чесново рогче – продукти, които могат да се консумират самостоятелно или в комбинация със сладко, или просто като заместител на хляб.

Ако не сте ги опитвали още, то направете си разходка до най-близкия Форнетти магазин, защото в следващите седмици предстоят още нови неща. Сладки и интересни.

Форнетти – близо до теб!

Форнетти са в зала 3, щанд С3