Деликатесен представя най-новите си месни пордукти

Телешка луканка Деликатесен е колбас от ситно смляно телешко месо, който също като Неврокопската луканка и луканка Резерва е овкусен с традиционни подправки. Любим продукт на всички любители на чистото телешко месо. Опакован в луксозна кутия. Продуктът е отличен със Златен медал от Месомания 2015.

Неврокопска луканка Резерва е направена от ситни късчета свинско и телешко месо и автентични подправки, използвани в Пиринския край. Деликатес с типичната за луканките форма и неповторим и уникален вкус. Опакована в луксозна кутия.

Типичен за Гоцеделчевския край сурово-сушен деликатес от ситно нарязано свинско месо, солено и овкусено с най-разпознаваемите за региона подправки, сред които и кимен. Суши се, но не се пресова, за да се запаси сърцевината на колбаса по-мокра. Суджукът е едно от най-предпочитаните български мезета, подходящо за консумация с хубаво червено вино. Опакован в луксозна опаковка. Продуктът е отличен с плакет и диплом за Нов Продукт за 2014 от Съюза по хранителна промишленост в България и със Златен медал от Месомания 2016.

Бански старец Деликатесен е обичан от всички сушен и пресован колбас от свинско месо, сол и кимион, приготвен по традиционна рецепта. Сушен и чакан дълго, за да добие неповторимия си вкус. Опакован в луксозна кутия и отличен със Златен медал от Месомания 2015.

Телешкo месо в буркан Деликатесен и Свинско месо в буркан Деликатесен: Консервирахме 540гр. чисто месо със щипка сол и много любов по стара гоцеделчевска рецепта и се получи едно чудно, готово за похапване и споделяне месо, което можеш да хапваш директно след затопляне или да сготвиш. Свинското правим с 20% свински джолан, 30% свинска плешка и 50% свински бут, а телешкото- с 30% телешки джолан и 70% телешка плешка. Добавяме им само малко сол и нищо друго.

Сушена кървавица Деликатесен е един от най-харесваните колбаси с тази марка. Прави се от свинско месо и много праз, по автентична рецепта от Пиринския регион. Изсушена е и е готова за консумация, като перфектно се комбинира с чаша червено вино. Може да бъде консумирана и леко запечена на скара или фурна, като след термичната обработка се отваря страхотния й и изкушаващ аромат. Идеална за приготвянето на капама или традиционното за България кисело зеле.