CCM 200 – Топилка за производство на топено сирене (Кутер)
- Може да се използва в производството на топено сирене, майонеза, кетчуп, сосове за салати и др.
- Максимален производствен капацитет – 170 литра / 8 – 12 минути
- PLC сензорен екран за управление
- Проектиран за максимално улеснение на оператора
- Ниска консумация на ел. енергия
CS 200 – Технологично оборудване за производство на кашкавал с новия метода сухо изпарване
- Машината е произведена от неръждаема стомана AISI 304 – 316
- PLC сензорен екран за управление
- Възможност за запазване на 10 различни рецепти чрез PLC сензорния екран, което осигурява автоматизиране на работния процес
- Машината има възможност за работа с директна и индиректна пара под налягане. Директна – 2.5-3.5 бара, индиректна – 1.0-1.5 бара.
За по-подробна информация, моля да се обърнете към екипа на фирма „СЕ ЛА ВИ 7“ ЕООД, който ще бъде в Зала 2, Щанд С5 на изложението Светът на млякото.