Ford участва на изложението Mесомания 2017 и изкушава месопреработвателния бранш с атрактивни предложения

Един от пионерите при лекотоварните автомобили е Ford Transit. С над 50-годишния си опит той се е превърнал в синоним на ван и олицетворява издръжливостта, товарните способности и здравината, които се очакват от един работен автомобил.

Днес Ford е разширил гамата си до четири лекотоварни модела, които покриват широкия диапазон от потребности и изисквания на всеки бизнес – от „баничарките“ Courier и Connect до големите ванове Custom и Transit.

Наличието на над 450 модификации е безспорно доказателство за гъвкавостта и възможността за трансформации на лекотварната гама на Ford и гарантира подходяща версия за всеки клиент по света. Флагманът Transit е наличен в 4 дължини и 3 височини и предлага избор между предно и задно предаване, и 4х4.

Който и да е от лекотоварните модели на Ford може да се трансформира в хладилен автомобил според нуждите и желанията на клиента, което го превръща в подходящ помощник на всеки бизнес, в това число и месопреработвателния.

Традиционно, вече над десетилетие, Ford участва на изложението Месомания с лекотоварните си модели. Тази година на щанда на Синия овал ще бъдат изложени флагманът Transit в хладилна версия и товарен Courier – най-малкия представител на гамата. Заинтересованите ще имат възможостта и да направят пробно шофиране с някоя от тестовите коли – Courier или пикапа Ranger.

Ford е най-продаваната марка лекотоварни автомобили в Европа за 2016 година, според данните на АСЕА. Само до 15 декември моделите Courier, Connect, Custom и Transit се предлагат с промоционална лихва в размер на 1% при 48-месечен лизинг.