Козето сирене на Пършевица

Млекопреработвателно предприятие „Пършевица” е сред водещите предприятия в областта на млечната промишленост в страната. Предприятието е лицензирано за износ в Европейския съюз и Русия. Фирмата гарантира постоянно качество на своите млечни продукти.

Постоянството и отличното качество на продуктите с марка ,Пършевица” е следствие от висококачествена суровина, добита в собствената ферма, която е най- голямата и модерна кравеферма на Балканите , млякото е с гарантирани хигиенни и качествени показатели, постигнати благодарение на пълната автоматизация на производствения процес и съвременното оборудване и високо професионално ниво на персонала.

През пролетта на 2017 г предприятието представи и стартира на пазара нов продукт : традиционно българско саламурено сирене от Козе мляко от специално селектирана алпийска порода кози в разфасовка 400 гр.

Козето сирене е богато на полезни млечнокисели бактерии, белтъчини, калций, витамини и по този показател превъзхожда сериозно повечето млечни продукти. Спомага за по-бързото лечение на белодробни заболявания, укрепва имунната и нервната система.

Предприятието се стреми към непрекъснато усъвършенстване и разработка на нови продукти с цел задоволяване нуждите на основния потребител/удовлетвореността на клиента е на първо място в нашата организация ./

Пършевица намирате в зала 2, щанд A3a