Машините на OMIDI MACHINES CO

OMIDI MACHINES CO е създадена през 1990 г. под управлението на Farhad J.Omidi , като започва активна дейност с производство на машини за хранително-вкусовата промишленост:

1-комплексна линия за машини за кувертюра и ко-екструдиране (бисквити с пълнеж, бисквитени и сладкарски изделия)

 2- комплексна линия за кексчета и шоколадов пай.

 3- линия за пандишпани за торти и рула (швейцарски рула / мини рула).

4- комплексна линия за шоколадов пай.

5- комплексна линия за хляб (със и без пълнеж).

6-проектиране и производства на спирални охладители.

7- проектиране и производства на тунелни пещи

8- проектиране и производства на различни видове миксери: турбо миксер, Pre Mixer и вертикални миксери

9- проектиране и производства на линии с комплексна автоматизация

Дружеството разширява дейността си, използвайки най-модерните технологии в областта на машиностроителното оборудване и с дългогодишния си опит успешно конкурира своите международни партньори, като отговаря на индивидуалните изисквания на всеки клиент.

Ние сме изнесли нашите машини и оборудване в над 50 страни по света  и сме оборудвали повече от 800 промишлени обекта и фабрики в Иран. OMIDI INDUSTRIAL MACHINERY има регистрирани офиси в Дубай (OMIDI FZCO) и Хамбург (OMIDI GmbH), за да подпомага бизнеса си в световен мащаб. Компанията е сертифицирана по CE, ISO (TUV NORD) и има Ирански Cертификат за Стандарт. Компанията заема площ от 12 000 кв. м, с над 250 служители.

OMIDI MACHINES CO създаде компания за производство на храни, в която всички произведени машини и оборудване са в непрекъсната експлоатация, за да демонстрират функционалността на машините и да помагат на клиентите не само да наблюдават, но и да поръчват продукти под своя собствена марка, за да могат да започнат маркетинг преди да инвестират в машината и в оборудването (аутсорсинг/Продукти етикетирани с марка на клиента). Търговският отдел ,под управлението на Shabnam Bashardoust и нейният екип ,допринася за предлагането на възможно най-добри услуги по отношение на качествената информация, за да реализира изцяло всяко отделно изискване на клиента, и да направи проекта съвършенно изпълним.

Това подразделение отговаря за всички маркетингови направления на Дружеството, включително участие в международни изложения.

Нашата цел е да уверим нашите клиенти, че ще бъдем винаги редом с тях, за да ги видим усмихнати.

OMIDI MACHINES CO намирате в зала 3, щанд С5.