Шоу-дегустация за деца - „здрави и силни от малки“

Шоу – дегустация за деца – „здрави и силни от малки“ ще организира за трети път по време на Интерфуд&Дринк 2018 Съюзът на преработвателите на плодове и зеленчуци.

Целта е запознаване и популяризиране сред малчуганите и техните придружители качествата на българските консервирани плодове и зеленчуци, произведени от фирмите- членове на Съюза.

Посетителите ще присъстват на едно по-различно и забавно представяне-дегустация на преработени плодове и зеленчуци от български производители с много подаръци и изненади. Заедно с водещи-аниматори децата и придружителите им ще се забавляват и едновременно с това ще научат повече за полезните свойства на консервираните плодове и зеленчуци, за тяхното приготвяне и съхранение, за богатата гама от продукти, с които пропускаме да разнообразим ежедневното си меню по един здравословен и едновременно с това много вкусен начин.

С тази инициатива бихме желали да ви върнем към традиционни за страната ни храни.

Нека заедно научим повече, нека правим информиран избор, когато решаваме какво да сложим на трапезата, нека търсим разнообразна, вкусна  и полезна храна за децата си.

Заедно може да направим още една крачка, за да научим децата да обичат и ценят българските продукти.

на 8.11.2018 /четвъртък/ от 10.00 до 11.30 часа в централното фоайе на Интер Експо Център.