Pizzarella –една пица, моля

Полуавтоматичната Pizzarella машина за студено оформяне на блатове за пица на компанията Morello Forni предлага качеството на ръчно разточени от експерт-пицар блатове.

Тестото се обработва при стайна температура, за да се избегне смачкване, натиск или продължително загряване, запазвайки неговите физични и органолептични свойства. Горната плоча, ръчно задвижвана с помощта на лост, деликатно пренася серия пулсиращи вълни към тестото с уникалните си анти-залепващи мембрани. В резултат се получава суров блат, с желания тънък център и по-плътен външен пръстен, който се превръща във висок хрупкав борд, както при висококачествена ръчно изработена пица:

- без залепнало тесто, както при останалите машини за студено разточване

- без изгаряне на ръцете, получаващо се при работа с горещи преси

Мембраните улавят микрослоя, характерен за брашно от тип "00", предпазвайки тестото от залепване за плочите, без да е необходимо поръсване на голямо количество брашно; потребителят работи с тестото чрез лост, свързан със система за усилване на натиска, като по този начин избягва натоварване на китките и ръцете си при дългосрочна работа с машината

„Pizarella” се предлага в три варианта: за самостоятелно поставяне върху плот, вградена в шкаф от неръждаема стомана с 6 отделни чекмеджета за заготовки за блат, вградена в плота на професионална хладилна маса.

Повече за качествените характеристики на машината за студено оформяне на блатове за пица Pizarella ще научите в зала 4, щанд C4.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>