Истински зеленчук в пастите без глутен на Sotelli

Истински зеленчук в новия асортимент от пасти на Sotelli. За оцветяването на зеленчуците се използва екстракт от съответния зеленчук, коментират от компанията.

Пастите отново не съдържат глутен, ГМО и трансмазнини. Те се предлагат в 5 вкуса- червено цвекло, спанак, морков, домат и тиква. Изцяло натурални, без овкусители и консерванти, те са веган френдли.

Пастите Sotelli се произвеждат в Полша. Oтговарят изцяло на всички съвременни изисквания. За производството им се използват само най-добрите суровини (царевицата се добива от екологично чисти райони в Аржентина). Те са продукт, който изцяло да задоволи потребностите и на най-претенциозните кулинари.

Заради неповторимия си вкус пастите Sotelli са предпочитани не само от хора с непоносимост към глутен, а и от тези, които се стремят към правилно хранене и водят здравословен начин на живот. Повече за компанията и информация за най-новия асортимент от пасти може да научите на Интерфуд & Дринк 2018 в зала 4, щанд А23.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>