San Max Trade -доставка на оборудване от Китай  

San Max Trade LTD се занимава с избор и доставка на оборудване и резервни части от Китай. Компанията ще участва в МЕСОМАНИЯ 2018, част от най-големите в хранителния бранш у нас изложения, които ще се проведат в Интер Експо Център от 7-10 ноември.

„San Max Trade" LTD работи само със заводи, които имат сертификат за износ на продукция за Европейски Съюз. Цялото доставено от компанията оборудване има гаранционно и след гаранционно обслужване и техническа поддръжка. Преди сключване на договор (по желание на клиента) организира посещение на завода-производител и предприятията, работещи с подобно или същото оборудване, произведено от този завод.

Фирмата предлага поточни линии за бутилиране, пълначни машини, затварящи машини, етикетиращи машини, фолиращи/опаковъчни машини, пакетиращи машини. Във фолиото на компанията влизат още промишлени роботи, палетизатори и широка гама допълнително оборудване. Синхроблоки, изплакващи машини консервни, транспортни системи, машини за монтаж на картонени кутии и др. също влизат в обсега на работещи предложения към клиентите.

„San Max Trade" LTD разполага с 15 годишен опит в предоставянето на стоки и оборудване от Китай. Ще се радваме на взаимно и изгодно сътрудничество.

За повече информация посетете сайта на компанията  www.sanmax.info   и техния щанд по време на Месомания от 7 до 10 ноември в зала 1, щанд А11.