“Print & apply” системи от Дилком България

И тази година Дилком България ще бъде сред изложителите в 25-то юбилейно издание на МЕСОМАНИЯ, което ще се проведе в Интер Експо Център от 7 до 10 ноември.

На щанда на компанията ще видите разнообразие от “print & apply”системи, които първоначално печатат променливата информация върху етикета, който след това поставят върху продукта в движение. Тези системи намират широко приложение в млекопреработвателната промишленост, винарската индустрия, хлебните и сладкарски производства. Представители на фирмите партньори ще бъдат на щанда нa компанията, за да отговорят детайлно на всички въпроси.

Освен това професионалната публика ще има възможността детайлно да разгледа различни баркод принтери в съчетание със самозалепващи и несамозалепващи етикети на ролки. За да затвори цикъла и да гарантира комплексно обслужване на клиентите си, компанията е изградила изключително модерна печатна база, където се произвеждат голямо разнообразие от етикети с високо качество в съответствие с международния стандарт ISO 9001.

Посетете щанда на Дилком България в зала 1, щанд D16.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>