Шоколадова бомба залага  „Кроасан и Шоколад“

Да се потопи в река от шоколад и да направи едно уникално пътешествие мечтае всеки от нас, всички почитатели на шоколада.

Компанията „Кроасан и Шоколад“ (Croissant et Chocolat) е българо-френска фирма, произвеждаща вкусни десерти за професионалисти в хотелиерството и ресторантьорството. За поредна година ще представи уникални предложения на изложение БУЛПЕК по време на най-големите хранителни изложения от 7 до 10 ноември 2018 г.

Шоколадовата бомба е една оригинална идея, която събира любителите на шоколада около себе си.

Нежна основа с ароматна заливка и хрупкав завършек, които задоволяват и най-капризните небца. Направена е с натурален шоколад и пресни яйца, краве масло и сметана, хрупкав фъстъчен крокант и още доста шоколад. И това е само първото от новите предложения.

Познатата на публиката торта САХЕР е разработка върху класическия австрийски вариант- пухкави и леки платки, напоени с ароматен конфитюр от кайсии с цитрусова нотка.

Заливката е от дъхава ванилова глазура и топящ се, в устата, кокос. Вариация, която кара все повече австрийци да прекарват свободното си време в България.

Компанията „Кроасан и Шоколад“ предлага богата гама от сладки и солени продукти, които ще направят клиентите на хотелите и ресторантите щастливи и ще помогат за оптимизиране на разходите. В производството влагат само пресни продукти, без консерванти, подобрители и прахообразни заготовки. Предлагат безплатна доставка, бърза и планирана във времето, безплатна реклама, идеи за оптимизиране начина на предлагане на десертите във всяко заведение.

Очаквайте всички нови предложения на компанията в зала 3, щанд D2a.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>