Красавица КАФЕ- десерт с К.Л.А.С.А

Красавица Кафе на компанията „Кроасан и Шоколад“ е един десерт, който може да се сервира както като нежен сметанов крем, който крие много изненади в себе си, така и като свеж сладолед, с хрупкава обвивка. Звучи интересно, нали!?!

Сметановият крем е забъркан с много целувки и еспресо, след това бива замразяван шоково, което запазва нежната му структура, точно както при италианското Gelato. И още. Втори сметанов крем, с още по-наситен вкус, който покрива сладоледа, а най-отгоре го покриваме с хрупкави пресни бадеми. К.Л.А.С.А.

Тарт лимон - ефирният лимонов крем, между нежната бадемова бисквитка и фината италианска целувка, носи усещането за безкрайно удоволствие, за пътешествие, за хармония.

Хрупкавата бисквитена основа е направена с много масло и яйца, бадемова пудра и любов, на която италианската целувка е достоен завършек.

Чийзкейк с крем авокадо и лайм - ето как тази супер храна- авокадото, се комбинира перфектно с обичания от всички чийзкейк. Хрупкавата маслена бисквитка с орехи и какао е най-надеждната основа за чийз-кремът със сметана и маскарпоне. След като се изпекат заедно, ние ги заливаме с току-що забъркан крем от зрели плодове HASS авокадо и сок от лайм.

Кората от лайм и нежният бял шоколадов ганаш допълват тази свежа комбинация.

„Кроасан и Шоколад“ е българо-френска фирма, произвеждаща вкусни десерти за професионалисти в хотелиерството и ресторантьорството. Тя ще участва за поредна година на изложение БУЛПЕК, част от шестте най-големи хранителни изложения в България.

Компанията предлага богата гама от сладки и солени продукти, които ще направят клиентите на хотелите и ресторантите щастливи и ще помогат за оптимизиране на разходите. В производството влагат само пресни продукти, без консерванти, подобрители и прахообразни заготовки. Предлагат безплатна доставка, бърза и планирана във времето, безплатна реклама, идеи за оптимизиране начина на предлагане на десертите във всяко заведение.

Повече за всички нови предложения на „Кроасан и Шоколад“ ще видите от 7 до 10 ноември 2018 г. в зала 3, щанд D2a.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>