Goppion Caffe- три нови вкуса с аромат на истинско кафе

На три нови вкуса с аромат на истинско кафе Goppion Caffe ще акцентира компанията АХГ ООД по време на водещите международни хранителни изложения - МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК, СИХРЕ от 7 до 10 ноември 2018 г. Компанията е официален вносител и логистик за България на италианското кафе БРИСТОТ.

Вдъхновена от великолепието на Венеция

DOLCE® GRAN MISCELA ITALIANA - DOLCE е посветена на Венеция и най-вече на богатството на изкуството в този град, на неговата дългогодишна връзка с кафето. Деликатен баланс между внимателно подбрана Арабика от Етиопия, Хондурас, Гватемала и Бразилия.

Магическите вкусове на Южна Америка и сините планини на Ямайка

JBM® - Jamaica Blue Mountain е продукт, вдъхновен от магическите вкусове на Южна Америка.

Blue Mountain (Блу Маунтин) е името на регион в Ямайка, в който залезът има най-красивите светлосини нюанси. Именно това е мястото, където се култивира най-доброто кафе Арабика в целия свят. Изнася се в малки количества, запечатани в специални дървени бъчви, както се съхранява ромът.

Природата в една чаша кафе

NATIVO® BIOLOGICO ORGANIC – истинската същност на природата и трудът на човека, съчетани в една обикновена чаша кафе. Goppion Caffè e първата компания в Италия, която през 1988г. започва да произвежда кафе, въз основа на Принципите за справедлива търговия. Десет години по-късно този опит се превръща в CAFFÈ NATIVO. Сертифицирано е от организациите за Контрол и сертифициране на биологични продукти и справедлива търговия, съответно CCPB и FAIRTRADE.

Очаквайте всички нови предложения на АХГ в очарованието от вкусове и аромати на кафе БРИСТОТ по време на ИНТЕРФУД&ДРИНК в зала 4, щанд D1.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>