Иновативни формули за хранителната индустрия

СД „Благополучие Яневи и сие“ участва в ИНТЕРФУД&ДРИНК с разнообразие от иновативни продукти за хранителната индустрия. Пълномаслено соево брашно „НАТЮРПРО 02“ е много добър натурален продукт, който предизвиква отпускане на глутена, повишава обема и удължава свежестта на хляба.

Сред другите предложения ще бъде също и фино царевично брашно „Мейс“- уникално със своята мекота, аромат и функционалност.

Компанията е много добра в производството на екстракти от хранителни продукти и СУПЕР храни. На изложението посетителите ще могат да се насладят на ябълкови фибри – естествено ароматна хранителна добавка, със съхранени всички ценни качества на свежата ябълка. Предлага се  „на прах“ и „на капсули“.

Арония на прах е мощен антиоксидант за регулиране на метаболитните процеси. Предлага се  „на прах“  и „на капсули“.

Още едно здравословно попадение е коприва на прах от листа и връхчета – хранителна добавка с общо укрепващо действие, стимулира повишаване защитните сили на организма.

Компанията ще предложи също пшенични фибри „УНИВЕРСАЛ МПТ“ – с многостранно приложение, в т.ч. за директна консумация и за намаляване калоричността на печивата.

Посетителите ще разгледат и разнообразие от миксове, предназначени за домашни хлебопекарни. „Благополучие Яневи и сие“ е динамично развиваща се фирма, чиято основна дейност е свързана с преработката на зърнено-бобови зърна до високо функционални, брашноподобни структури за хлебопроизводството и сладкарството.

И още много други нови, иноватични продукти ще видите на живо в зала 3, щанд B5 по време на ИНТЕРФУД&ДРИНК от 7 до 10 ноември 2018 г.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>