Вдъхновен от френските традиции - извитият кроасан Саранда

Вдъхновен от френските традиции, извит кроасан Саранда, деликатен продукт от многослойно тесто предлага изключителна степен на удобство за всеки ресторант, хипермаркет или кафетерия.

Саранда Дистрибюшън ООД е модерна дистрибуторска фирма, която е поела представянето и дистрибутирането на българския пазар на продуктите на много световноизвестни компании и търговски марки от Европа и света, производители на хранителни стоки. Фирмата работи успешно на територията на цялата страна и извършва доставки до всеки клиент, независимо дали е голяма търговска верига, магазин за хранителни стоки, хотел или ресторант.

Кроасанът се приготвя изключително лесно, директно от фризера във фурната, като същевременно запазва автентичния вкус на френските майстори пекари. Освен това продуктът спестява до 60% обем при транспортиране и съхранение. Насладете се на превъзходния вкус на традиционните занаятчийски продукти.

Времето за изпичане е 22-24 минути при 175-190 ° C (350 - 370F) във фурна или при 165- 175C (330 - 350F) в конвектомат, без пара. Времето за печене и температурата на печене зависят от вида на фурната. Продукт, който е бил размразен, никога не трябва да се замразява.

Повече за вкусния продукт на компанията под марката Mr Baker ще научите на ИНТЕРФУД&ДРИНК в зала 4, щанд B5 по време на най-големите международни изложения в хранително-вкусовия и Хорека сектора.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>