Новата серия „Bianchi Family”- за добро настроение през целия ден

Освен пълната гама на вече добре познатите на пазара продукти от портфолиото на „Bianchi Coffee”, посетителите на изложението ИНТЕРФУД & ДРИНК 2018 ще могат да се запознаят и с най-новите предложения на марката - серията “Bianchi Family”.

Ароматните предложения включват продуктите „ORO“, „NERO“ и „DECAF“,съдържащи 250гр. кафе на зърна. Bianchi „NERO“ съчетава първокласна арабика от Коста Рика и Бразилия, която в комбинация със специално подбрана робуста от Индия носи истинско удоволствие за сетивата и задоволява и най-изтънчените вкусове.

Bianchi „ORO“ смесва мекотата и аромата на арабиката от Колумбия със силата на на индийската робуста. Интензивният вкус е балансиран с плътност, а ароматът доставя истинско удоволствие.

„DECAF“ е предназначено за всички любители на кафето, които избягват консумацията на високи дози кофеин. Съчетанието от ароматна колумбийска арабика и висококачествена индийска робуста, с ниско съдържание на кофеин, гарантира удоволствието от любимата напитка по всяко време на деня.

С „Bianchi Family” не само ще събудите доброто настроение, но и ще го запазите през целия ден!

Всички нови продукти на „Bianchi Coffee” ще може да видите в зала 4, щанд D18 на ИНТЕРФУД&ДРИНК, едно най-големите изложения в хранително-вкусовия и Хорека сектора от 7 до 10 ноември в Интер Експо Център.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>