Dat’s Tasty – автентични сладкиши от Дания

Любовта от пръв поглед съществува, с Dat’s Tasty дори да сте със затворени очи ще я почувствате от първата хапка.

Dat’s Tasty e бранд на автентични сладкиши от Дания, за които ще научите повече по време на БУЛПЕК, част от водещите международни изложения в хранително-вкусовия и Хорека сектора.

Брандът гарантира за безкомпромисното качество и автентичния вкус на датските сладкиши, подготвени по технология, която отговаря на най-високите стандарти. За приготвянето на сладкишите, които са подходящи и за вегетарианци, се използват истински плодове.

Сред продуктите, които ще присъстват на изложението са Dat’s Tasty с ванилов крем и лешници, Dat’s Tasty със сладко от малини, Dat’s Tasty с канела, Dat’s Tasty с кленов сироп и орехи пекан (американски орехи).

Dat’s Tasty дава на клиентите си страхотно вкусово изживяване всеки път, когато отхапят от сладкиши, приготвени от най-добрите съставки, които са внимателно подбрани и комбинирани, за да създадат уникална „експлозия“ от вкусове.

Високото качество на сладкишите е гарантирано от факта, че са без хидрогенирани мазнини и масла и са без ГМО продукти. В производството им са използвани само естествени оцветители и аромати, а глазурата, която предлага Dat’s Tasty е без титанов диоксид. Използваните яйца са от свободни кокошки. Използването на наситени мазнини е намалено, а на сол е сведено до минимум, като по този начин сладките изделия отговарят на целите за намаляване на сол на FSA 2012.  Десертът с ванилов крем и лешници е приготвен с автентична бърбън ванилия, а сладкишът с малиново сладко съдържа истински плодове. Поглезете се с кленовия сирок, придружаващ голяма част от десертите, той е не само вкусен, но и много полезен.

Повече за вкусовите характеристики на сладките изкушения Dat’s Tasty може да научите по време на БУЛПЕК в зала 3, щанд B10.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>