Иновации от Евромаркет на МЕСОМАНИЯ 2018

Най-новите модели машини на своите доставчици ще представи на XXV- тото издание на МЕСОМАНИЯ 2018 Евромаркет Кари. Компанията дава заявка, щандът й да бъде един от най-атрактивните тази година.

Водени от стремежа си да предоставят на своите клиенти ефективни решения, Евромаркет Кари и неговите доставчици отново ще представят иновации и нововъведения на предстоящото изложение МЕСОМАНИЯ 2018.

Новите BT Levio електрически колички на TOYOTA са складови машини, които имат широк спектър от приложения с по-нисък интензитет. Те са идеални за работа в ограничени зони като малки складове, магазини и супермаркети.

Миналата година TOYOTA представи на европейския пазар изцяло нова гама от платформени повдигачи.

Новата BT Staxio P-серия включва 11 модела (с товароподемност от 1.2 до 2.0 тона). Ключовите думи за серията ВТ Staxio електрически стакери са лесни за управление, безопасни и издръжливи при високи натоварвания.

Тази година новости предложи и доставчикът на подопочистваща техника – лидерът на европейския пазар, НАКО. Новият модел подопочистваща машина Scrubmaster B175R вече е на пазара.

Компактна и маневрена, подопочистващата машина за седящ водач В175R предоставя висока ергономичност, производителност и икономичност. С три налични работни ширини, оборудвана с дискови или цилиндрични четки и значителната  работна площ - до 7,560 м2, Scrubmaster В175R може да се справи с всякакви задачи за почистване и при наклони до 15 %.

Евромаркет Кари е дружество в рамките на Евромаркет Груп, специализирано в доставката и сервиза на мотокари, газокари, електрокари и складова техника, стелажни системи, подопочистващи машини и товаро-разтоварни рампи.

Евромаркет Кари предлага цялостни решения за склада – от почистваща техника през оптимизиране на складовото пространство посредством стелажни системи до машини за товаро-разтоварната дейност. Целта ни е да предлагаме на клиентите комплексни решения за техния бизнес.

Най-добрите иновации от Евромаркет Кари ще видите в зала 2, щанд А13 на изложение МЕСОМАНИЯ, едно от международните хранителни изложения, които ще се проведат от 7 до 10 ноември в Интер Експо Център.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>