Принтирай с високо качество от Epson

Сега може лесно да отпечатате висококачествени, персонализирани цветни етикети, билети и тагове, както и когато имате нужда от тях. Мастиленоструйните принтери Epson елиминират традиционните проблеми на термичното надпечатване.

Без повече забавяне, смущения, загуби или неудобства. Няма повече надпечатани списъци с етикети, прекъсвания на производството, загубени поръчки или закъснели пратки.

Принтерите за етикети ColorWorks имат властта да революционизират изцяло начина на отпечатване на цветни етикети при поискване като позволяват да контролирате напълно производствения процес. Повече информация може да намерите на https://www.epson.bg/products/sd/colour-label-printer.

Epson предлага идеални решения за бизнес у дома и малки офиси с превъзходно качество, безпроблемно печатане на супер ниска цена. Подобрете ефективността на екипа си с надеждна работа и качествени резултати, което Ви помага да спестите пари, време и ненужни разправии, за да помогнете на бизнеса си да расте. Повече информация може да откриете: https://www.epson.bg/products/printers/medium-workgroup.   

С Epson се свързва създаването на първия миниатюрен цифров принтер в света. Марката Epson е създадена официално през 1975 година. Няколко други интересни факта може да научим за технологичната компания. Epson въвежда авангардната технология Replaceable Ink Pack System (RIPS)- система със заменяеми пакети мастило, която предоставя възможност за непрекъснат печат на 75 000 страници и предвидимост на разходите. Epson иска да революционизира идеята за рециклиране в офиса като създава първата в света екосистема за рециклиране, в която ненужната хартия се превръща в нова. Само преди по-малко от десетилетие Epson представя EB- L25000- най-яркия до момента лазерен проектор за монтиране.

Epson ще участва на изложение МЕСОМАНИЯ в зала 1, щанд А20 , където ще научите повече за всички предимства на модерните технологии на компанията, които и бизнесът от хранително-вкусовия и Хорека сектора у нас могат да приложат на практика.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>