ДНК на пакетирането и процесите

Опаковъчни машини и машини за ХВП на едно място.

Опаковъчни и преработвателни решения за хранително - вкусовата промишленост с фокус върху преработването на месо ще предложи  МУЛТИВАК България, която ще вземе участие в юбилейното XXV – то издание на изложение МЕСОМАНИЯ 2018 от 7 до 10 ноември в Интер Експо Център. Партньорът на МУЛТИВАК България – немската компания Rühle - ще представи нейното високотехнологично оборудване, с помощта на което се повишават органолептичните качества на варено – пушените месни продукти.

MULTIVAC Technology Network

Тази година MULTIVAC Technology Network се увеличи с още един производител на преработващи машини за месо – немската компания Rühle. От почти 50 години тя се занимава с производство на машини за формоване на месни продукти. Нейните продукти са иновативни и високотехнологични. Портфолиото на Rühle се състои от тумблери, инжектори, гилотини, нарязващи машини, миксери за месо с различен капацитет – за малки, средни и големи партиди. На изложението Месомания 2018 г. в рамките на MULTIVAC Technology Network ще бъдат представени инжектор IR 29 с капацитет 3000 кг/ч., тумблер MPR 220 с пълначен капацитет 160 л и нарязваща машина SR 1 Turbo с производителност до 1500 кг/ч.

Като част MULTIVAC Technology Network МУЛТИВАК ще представи своя партньор от Италия – PFM Packaging Machinery S.p.a. с флоупак машина PFM Pearl, която опакова както хранителни, така и нехранителни продукти, включително фармацевтични, козметични продукти и пр.

Тя се отличава със стабилна конструкция от въглеродна стомана, компактен дизайн, пълно серво задвижване, интуитивен софтуер. Максималната скорост зависи от типа на опаковъчния материал, варира от 120 до 140 продукта в минута. Тя е с компактен дизайн, лесна за почистване - благодарение на своята конструкция, тя практически няма пространства, които да са недостъпни за почистване.

За компанията

МУЛТИВАК България ЕООД е 100% дъщерно дружество на MULTIVAC Експорт АГ, регистрирано в България през септември 2008 година. Компанията предлага цялата гама опаковъчни решения, етикетиращи машини и модули, метал-детектори и рентгени, автоматизирани модули за опаковъчни линии на MULTIVAC Group. Kлиентите на компанията имат възможността да получат и най-висококачествените опаковъчни консумативи: фолио, тарелки, вакуум и термо-свиваеми пликове и пр. МУЛТИВАК България ЕООД предлага техническо и бизнес консултиране, оригинални висококачествени резервни части и консумативи, гаранционен и следпродажбен сервиз на най-високо ниво.

Освен изброените изложбени експонати на МЕСОМАНИЯ 2018, МУЛТИВАК България ЕООД запазва правото си да поднесе изненади на своите гости, които планират посещения на щанда на компанията в периода 7 – 10.11.2018 г. Заповядайте на щанд С5 , зала 1 на Интер Експо Център – София.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>