Нарязваща машина с интуитивен софтуер

GMS 520 е нарязваща машина за прясно месо на котлети, стекове и различни други малки месни късове с или без кост.

Точно и прецизно нарязване на прясно месо от TVI

Тя нарязва до 4 къса в секунда, като времето за смяна на форматите е минимизирано. При ползване на една и съща суровина машината може да бъде настроена да нарязва определено количество от нея по един начин, а останалото по друг. GMS 520 прецизно претегля и оформя всяко парче месо, за да може да се постигне максимална точно крайно тегло на опаковката при последващите задачи по пакетиране. GMS 520 се интегрира лесно към съществуващи опаковъчни линии. Нарязващата машина разполага с интуитивен софтуер с функция за минимално количество фира. Друго много важно предимство на GMS 520 е, че заема малко производствено пространство и разполага със стабилна конструкция от неръждаема стомана.

Опаковъчни и преработвателни решения за хранително - вкусовата промишленост с фокус върху преработването на месо ще предложи  МУЛТИВАК България, която ще вземе участие в юбилейното XXV – то издание на изложение МЕСОМАНИЯ 2018 от 7 до 10 ноември в Интер Експо Център. Партньорът на МУЛТИВАК България – немската компания Rühle - ще представи нейното високотехнологично оборудване, с помощта на което се повишават органолептичните качества на варено – пушените месни продукти.

За МУЛТИВАК

МУЛТИВАК България ЕООД е 100% дъщерно дружество на MULTIVAC Експорт АГ, регистрирано в България през септември 2008 година. Компанията предлага цялата гама опаковъчни решения, етикетиращи машини и модули, метал-детектори и рентгени, автоматизирани модули за опаковъчни линии на MULTIVAC Group. Kлиентите на компанията имат възможността да получат и най-висококачествените опаковъчни консумативи: фолио, тарелки, вакуум и термо-свиваеми пликове и пр. МУЛТИВАК България ЕООД предлага техническо и бизнес консултиране, оригинални висококачествени резервни части и консумативи, гаранционен и следпродажбен сервиз на най-високо ниво.

Освен изброените изложбени експонати на 25-тото юбилейно издание на МЕСОМАНИЯ 2018, МУЛТИВАК България ЕООД запазва правото си да поднесе изненади на своите гости, които планират посещения на щанда на компанията в периода 7 – 10.11.2018 г. Заповядайте на щанд С5 , зала 1 на Интер Експо Център – София.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>