Вкусната марка SABOROSA с нова серия барбекю сосове

Новата серия продукти с марка SABOROSA и серията барбекю сосове на Атлантик-Ко  се отличават с иновативните си вкусови качества и актуални визии.

Атлантик-Ко е една от най-бързо развиващите се фирми в хранително-вкусовата индустрия в България, която ще бъде сред участниците на ИНТЕРФУД&ДРИНК 2018, част от водещите хранителни изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК, СИХРЕ 7-10 ноември 2018 година.

Фирмата дължи успеха си на изпълнението на своите цели създава качествени и безопасни продукти, с непрекъснат контрол на производствените процеси.

След няколко месеца проучвания и успешни проби , фирма Атлантик Ко представя на своите партньори и потребители два напълно нови артикула към продуктовата си листа-  марка SABOROSA и серията – барбекю - сосове, с трите си прекрасни вкуса – (SMOKEY , SWEET  и HOT CHILLI  ).  

Вкусовите характеристики на новите продукти са разработени така че, максимално да се доближат до домашно приготвените сладка и лютеница, а барбекю сосовете да намират приложение във всяка месна рецепта. Продукти, произведени за задоволяването на всеки вкус .

Актуализирането и добавянето на нови продукти в листата на Атлантик Ко е поредното доказателство, че фирмата не прави компромиси с качеството на своите продукти в стремежа си винаги да  е в час с  новите  и актуални предложения на пазара.  

Повече за новата серия продукти на Атлантик-Ко може да научите в рамките на ИНТЕРФУД&ДРИНК в зала 3, щанд B5a.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>