Опаковка с дизайн, точно за теб

Впечатляваща опаковка с дизайн, точно за теб прави бизнес начинанието по-успешно и продуктът по-разпознаваем.

Колор Гардън се утвърди като единствената компания в България с иновативен подход към създаването на стоящи пликове (stand-up pouches), вкл. дизайн, печат и производство - в ограничени минимални тиражи и с гъвкаво комбиниране на няколко вида персонализирани опаковки в една и съща поръчка.

В зависимост от приложението на стоящите пликове, продуктa, начина на пълнене и затваряне Колор Гардън предлага различни ламинатни конструкции с РР,РЕ, РЕТ, EVOH и т.н., както и опциите за цип-система, странични прорези за лесно отваряне на запечатаните опаковки и центриран евро-отвор.

Използваните от компанията модерни технологии на офсетов и дигитален печат гарантират изключително високо качество на отпечатъка и дават възможност на клиентите да променят лесно и без разходи за клишета елементи в изображенията и текста при всяка следваща партида.

Всяка компания, част от най-големите изложения в хранително-вкусовия и Хорека сектора би искала да получи персонално отношение и работеща визия за своя продукт. Колор Гардън ще бъде част от 25-тото издание на МЕСОМАНИЯ 2018 в зала 1, щанд B13.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>