Индустрия на бърз ход с Хели България

Хели България АД е официален представител за България на Heli Forklift Trucks, който е осмият по големина производител на подемно-транспортна техника в световен мащаб.

На изложението МЕСОМАНИЯ 2018 компанията ще представи най-новите модели електрокари, мотокари и складова техника Heli. Машините се отличават с редица подобрения и конкурират водещи световни марки. Сред основните им предимства са изключително здрав и надежден двигател, шумо- и топлоизолиран двигателен отсек, удобство при управление и повишен комфорт за оператора. Комбинацията от висококачествени компоненти и модерни производствени технологии ги правят още по-надеждни и по-ефективни. Съпровождат ги перфектни условия за гаранционен, извънгаранционен сервиз и обслужване на територията на цялата страна.

Във връзка с тясното сътрудничество между Heli и Jungheinrich за отдаване под  наем на подемно-транспортна техника, Хели България ще представи новите модели електрокари: EFG 216KN - триопорен с товароподемност 1.6 t, модел EFG 316N - четириопорен с товароподемност 1.6 t, EFG 320N - четириопорен с товароподемност 2.0 t.

Машините се отличават с:

  • Контролери EDS /made in Jungheinrich/
  • Необслужваеми дискови спирачки
  • 2 броя АС електродвигателя на задвижването
  • 5 индивидуално настроени програми за управление
  • Джойстици за управление на хидравличните функции
  • 2 години или 2000 моточаса гаранция

Повече за всички характеристики на бързите и успешни машини на Хели България само на 25-тото издание на МЕСОМАНИЯ в зала 2, щанд C16.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>