Серия зеленчукови пастети от Олинеза

Зеленчукови пастети „Олинеза“ са направени от натурални съставки, без изкуствени добавки като консерванти, оцветители и без глутамат. Серията включва – пастет със спанак, пастет с паприка (чушка) и пастет с моркови и къри.

Пастетите са стерилизирани и готови за употреба.  Лесно разпознаваеми, те са приготвени с много любов, от внимателно подбрани високо качествени зеленчуци.

Серията Премиум на „Олинеза“ предлага продукти с изтънчен вкус за всички гастрономи.  

Това, с което се отличава новата лютеница от „Олинеза” е, че се произвежда само от добре подбрани сортове чушки и патладжан. А иновацията, която кара комапнията да нарече лютеницата си „премиум” е липсата на добавено царевично нишесте, никакви консерванти и оцветители. Лютеницата е създадена по браншовия стандарт за лютеници, с което се гарантира, че не правим никакъв компромис с качеството.

Иновативна майонеза, в която се използват естествени овкусители, като истински лимонов сок.

Нежна кремообразна консистенция, караща потребителя да почувства върховен момент на наслада. Напълно подходящ продукт за завършек на всяко ястие.

Айвар от "Олинеза" е продукт с изключително високо качество, който е създаден по традиционна сръбска домашна рецепта.

В разядката не се съдържат никакви оцветители и консерванти. Айварът на Олинеза се приготвя най-малко от 90% печени белени чушки, а останалото количество в него е патладжан.

Успешните и нови продукти на „Олинеза“ ще видите на изложение XXV-тото издание на МЕСОМАНИЯ от 7 до 10 ноември в зала 1, щанд B3.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>