Изберете българското оборудване от БИС

Пица фурни, стъклокерамични електрически печки и котлони, електрически печки и котлони, неръждаеми тръбни скари, електрически пекарни българско производство ще предложи БИС ООД. Компанията ще участва на МЕСОМАНИЯ 2018 от 7 до 10 ноември.

Пица фурни – произведени в България

През 2018 г. БИС ООД започна производство и на пица фурни, произведени с изключително качествени Европейски материали. Фурните реално достигат до температура на печене до 500 °С и имат керамична плоча на дъното,  с което се постига бързо  и равномерно изпичане на пиците! Модели на едно и две нива – за стандартни пици и за пица на парче!

Стъклокерамични електрически печки и котлони

„БИС“ ООД има удоволствието да представи на българския пазар професионални стъклокерамични печки и котлони с две, четири и шест зони. Изработени са изцяло от неръждаема стомана с  нагревателни зони произведени в Италия, всяка с отделен енергиен регулатор! Фурна със статично нагряване.

Електрически печки и котлони – с чугунени плочи, изцяло неръждаеми

 

„БИС“ ООД изработва професионални електрически печки с различни видове бързозагряващи чугунени плочи – кръгли, квадратни отделени и квадратни обединени. Изработени изцяло от неръждаема стомана с плочи от реномиран Европейски производител, те са най-надеждният помощник във всяка кухня! Можете да избирате между четири линии, според натовареността на Вашата кухня!

Неръждаеми тръбни скари

Скари с тръбни нагреватели – идеален избор за приготвяне на  традиционна Българска скара, риба и зеленчуци! Скарите са изработени изцяло от неръждаема стомана, включително тръбите и вътрешните елементи на уреда. Отделни независими зони, всяка с отделен енергиен регулатор! Лесно почистване и бързо изпичане.

Електрически пекарни със статично нагряване, изцяло неръждаеми

Пекарните са изключително подходящи за готвене и печене, изработени са изцяло от неръждаема стомана. Варианти на едно, две и три нива. Четири различни размери на камерите и с независими терморегулатори (горен и долен ) за всяка.

Повече изключителното качество на българското оборудване за хранително-вкусовия бранш и Хорека сектора ще научите на МЕСОМАНИЯ 2018 на щанда на БИС ООД в зала 2, щанд C17 и D17.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>