Топ технология за разплащане три в едно

Търговски клауд софтуер, фискално устройство и картов терминал в едно ще видим на изложение МЕСОМАНИЯ 2018 от СИС Технология АД.

Посетителите ще открият касов апарат с вградени търговски софтуер и терминал за банкови плащания, подготвен да отговори напълно на новите изисквания на Наредба № Н-18 за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства. Всичко, от което имате нужда на касовото място, побрано в дланта ви!

Наред с това компанията ще представи и практично решение в областта на самообслужването, а именно – електронни модули за вграждане в касово място, които приемат парите в брой от клиентите. Това е идеален касов апарат на самообслужване.

СИС Технология АД е софтуерна компания – пазарен лидер сред производителите на ритейл софтуер и бизнес софтуер в България. Основните активности на компанията са насочени към проектиране, разработка и разпространение на софтуерни системи, функциониращи в операционна среда MS Windows, iOS, Android и всички разпространени платформи на Linux.

СИС Технология АД е дистрибутор на висококачествен специализиран хардуер и официален представител на марките Diebold Nixdorf и Datalogic за България.

Повече информация за технологичните решения на СИС Технология ще получите в зала 2, щанда B12.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>