Масат F. DICK  – функционалност и удобство в едно

Всеки масат F. DICK сам по себе си е отличен инструмент и независимо дали се използва индивидуално, или в комбинация, като краен резултат той винаги ви гарантира остър нож.

Фирма Солинген – Цветко Георгиев и син ЕООД разшири своя асортимент от инструменти с марка F. DICK. Тя предлага на своите клиенти новия масат с многофункционална 2K пластмасова дръжка. Компанията ще участва на МЕСОМАНИЯ 2018 от 7 до 10 ноември в Интер Експо Център.

Чрез метода на 2K инжекционно формоване, при производствения процес се комбинират свойствата на два вида пластмаси. Твърда пластмаса, със стабилни и издръжливи свойства, се свързва с мека пластмаса за по-удобно и сигурно боравене с инструмента. С уникалния си вид и усещане при допир, новата дръжка покрива всички изисквания за ергономичност, осигурява комфорт при захващане и позволява по-лесна работа. Запазени са високите стандарти за хигиена и безопасност. Благодарение на отличителния предпазител за пръсти и противоплъзгащата се повърхност, инструментът стои стабилно и сигурно в ръцете, дори когато те са мокри, мазни или когато се ползват ръкавици.

Работната част на масата впечатлява с отлични характеристики: висококачествена въглеродна стомана, здраво галванично покритие, екстремно твърди и прецизни повърхности, които осигуряват най-висока ефективност при работа и дълъг експлоатационен живот.

Новият масат с 2K пластмасова дръжка, в изпълнение за стандартно и фино заточване, ще намерите във верига магазини „Двата щъркела“ и на www.2styrkela.com.

Всеки елемент е от голямо значение. Продуктите на фирма Солинген – Цветко Георгиев и син ЕООД ще видите в зала 2, щанд А10.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>