BANDALL- иновативно решение за опаковане на продукти

BANDALL – модел модел ВА 32/20 на фирма Атикос е ново иновативно решение за опаковане на единични, група продукти или за формиране на промоционални единици.

Машините са подходящи за всички хранителни продукти, за опаковане на меса и месни продукти, колбаси, слайс меса, полуфабрикати, рибни и морски продукти, консерви, тестени изделия, плодове, зеленчуци. Опаковката е  стабилна и надеждна, позволява брандиране с цел реклама или създаване на промоционални комби опаковки.

Машините имат възможност за вграждане в автоматични производствени или опаковъчни линии. Те са бързи и надеждни с висока производителност. Осигуряват възможност за  използване на принтирани или чисти консумативи от фолио или хартия. Използват изключително чиста технология- без дим и мирис, благодарение на системата "Ultra Clean Seal", щадящи околната среда.

Към машините могат да бъдат монтирани принтер устройства за създаване на баркод или допълнителна променлива информация. С няколко думи моделът е с иновативен дизайн, висока производителност, качествена и надеждна опаковка, опростено опериране и с екологично чиста технология за слепване.

На живо машината ще може да видите на изложение МЕСОМАНИЯ 2018 от 7 до 10 ноември в Интер Експо Център на най-големите в България изложения за хранително-вкусовия и ХоРеКа сектора.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>