SantosCafé - За с(т)илно начало на деня

Историята на SantosCafé започва през далечната 1994 година с марката SantosRoyal. Това е първият продукт в портфолиото на Балкам Груп.

Той се разпространява, най-вече в хотели, ресторанти и кафенета и през годините преминава много бранд трансформации. SantosCafé наследява оригиналната му формула и днес доставя уникалния си вкус до милиони домове. Различните видове SantosCafé са създадени, за да удовлетворят всеки почитател на кафе на напитката във всичките й форми.

SantosCafé natural ви предоставя класически кафе вкус, SantosCafé Moka e предназначено за кафеварка, Decaffeinato е подходящо за всяко време от деня, а Nova е за почитателите на по-горчивото кафе. Кафето е 100% чиста робуста с изключение на SantosCafé Jezve финно мляно и SantosEmotion, които са 100% aрабика - истинско кафе изкушение.

Целта на SantosCafe е да придаде цвят в живота и да разчупи сивото ежедневие. Позитивните емоции и забавни преживявания са това с което марката впечатлява. Всяка утрин, събуждайки се с чаша SantosCafé вие поставяте силeн и стилен старт на деня. SantosCafé иска да се забавлявате и да ви насити с енергия. Затова посетете изложение ИНТЕРФУД&ДРИНК в Интер Експо Център, където ще бъде представена цялата ни гама от продукти, която може да видите също на нашата фейсбук страница и coffeemall.bg . SantosCafé - За с(т)илно начало на деня!

Цяла палитра от ухания ви очаква на щанда на Балкам Груп в зала 4, щанд B9 на изложение ИНТЕРФУД&ДРИНК 2018.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>