Различни изделия, разнообразни миксове и незабравими вкусове. Всички тези изкушаващи съчетания ще бъдат представени по време на Булпек 2018 от компания Лесафр България.
От 7 до 10 ноември фирмата ще акцентира върху няколко основни микса за хляб, обогатени със семена и различни видове зърна. Посетителите ще имат възможността да опитат различни изделия, приготвени с миксове INVENTIS.
„И тази година ще поканим на нашия щанд гости, които да разкажат за опита си при работа с мая, миксове и премикси на Лесафр България“, информират от компанията.
И това не е всичко. Защото в събота, 10 ноември, от 14.00 гост на щанда на Лесафр България ще бъде Борис Тасев от известното кулинарно училище Amuse Bouche.
Вдъхновяващите идеи и модерните предложения и продукта на Лесафр България ще откриете в зала 3, щанд В 4.