Фабрика за кафе от NESTLE - NESCAFE

Демонстрации на изпичане на място на кафени зърна и прилагане на съвременните техники за приготвяне на кафе ще допринесат за истинска професионална наслада

Ако не сте виждали фабрика за кафе на живо, то фабриката ще дойде при вас на най-големите в България изложения за хранително-вкусовия и ХоРеКа сектора.

На ИНТЕРФУД&ДРИНК 2018 oт 7 до 10 ноември NESTLE Professional организира едно незабравимо кафе изживяване. И ако на Вас по някаква причина не Ви се пътешества, пътешествието ще дойде при Вас.

Програмата започва още на 7-ми (сряда) с демонстрация на живо с Джордж Макрополус на изпичане на място на кафени зърна от различни кафе дестинации по света. Следобед ще се насладите на кафе дегустация. Ще откриете специфичните характеристики, фините аромати и наситените вкусове на блендовете BUONDI Caffe чрез cupping техниката.

Фабриката за изпичане на кафе продължава да работи и на 8-ми в четвъртък.  Професионалната публика ще научи повече за съвременните методи за приготвяне на кафе (Coffee Brewing). Какво е студена екстракция на кафето? Насладете се на най-новата иновация от NESCAFE Azera- удобна, лесна за поддръжка. Предимствата да се възползвате от печелившия cold brew тренд веднага ще ви разкаже специалиста Джордж Макрополус. Повече за тази нова тенденция в кафе изкуството ще може да научите и в петък заедно с Венелин Колев. Малко по-рано на 9-ти в петък с бариста Анатоли Врайков ще изпробвате иновативен подход към света на Миксологията с изкусителните коктейли, базирани на NESCAFE, допълнени и с освежаващи плодове и вкусове. Вдъхновението за баристите с NESCAFE е невероятно вкусно и това ще докаже Константин Дешев. На 10-ти в събота вдъхновението NESCAFE продължава като ще бъдат приложени всички съвременни техники за приготвяне на кафе. Всяка от техниките придава на кафето различни сензорни характеристики, всяка по различен начин гъделичка сетивата.

Усетете цялостното изживяване на NESCAFE емоцията на щанда на NESTLE Proffessional в зала 4, щанд B11.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>