"Хлебна промишленост" - Харманли с ръжено-пшеничен хляб и мъфини с вкус на лимон и чийзкейк

„Хлебна промишленост“- Харманли ще представи в дните на БУЛПЕК от 7 до 10 ноември няколко нови продукта.

Хляб ръжено-пшеничен, който е изготвен от 70% пълнозърнесто ръжено брашно и 30% пшенично брашно тип 1150. Той е предназначен да задоволява както нуждите на масовите консуматори, така и на тези, страдащи от диабет и неправилна обмяна на веществата.

За любителите на сладкото, фирмата представя два нови асортимента- мъфини с вкус на лимон и чийзкейк. Те са толкова вкусни, колкото и изглеждат.

"Хлебна промишленост" АД е учредено през 2002г. като продължава дейността на Хлебозавод-Харманли, създаден през 1969г. Предприятието  е специализирано в производството на широка гама хляб, хлебни, пресни и трайни  сладкарски изделия, които пазят вкуса на старите български рецепти. 

Разположен на повече от 15 дка площ, днес заводът включва три основни цеха: "Хлебопроизводство", "Закуски" и "Сладкарски". Богатата продуктова листа на предприятието включва различни видове основен, специален и тостерен хляб, пити, погачи и други хлебни изделия. Разнообразието от закуски, сладки и козунак по традиционни рецепти ги прави предпочитан производител за клиенти от страната, Гърция, Турция, Македония и др.

Повече за новите изделия на компанията ще научите по време на изложение БУЛПЕК в зала 3, щанд A10.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>