Най-добрите сладкари и готвачи в България творят на щанда на Змееборец

От 7 до 10 ноември на щанда на фирма Змееборец по време на БУЛПЕК 2018 ще станете свидетели на невероятни презентации и рецепти от най-добрите сладкари и готвачи на България:

На 7 ноември очаквайте вкусните предложения на шеф Николай Нинов, шеф Таньо Шишков, шеф Веселин Калев и шеф Петко Костадинов. На 8 ноември сладки шедьоври ще представят шеф Александър Цеков, шеф Васил Спасов, шеф Милен Златев, шеф Стоян Ненов. На 9 ноември на щанда на Змееборец ще творят шеф Алекс Иванчев, шеф Георги Бойковски, шеф Светлозар Георгиев, шеф Милен Панев. На 10 ноември на вниманието на посетителите ще готвят шеф Владимир Тодоров, шеф Петко Костадинов. Благодарение на най-добрите сладкари, шоколатиери, готвачи ще се докоснете до магията на сладкарството и кулинарното изкуство. 

Змееборец ООД е лидер в  търговията на оборудване, машини, аксесоари и консумативи за сладкарството, кетъринг и ресторантьорство, в производство на захарни фигури и тарталети, с производство на линията високо качествени консумативи за сладкарството "Royal Decor". Вече 25 години фирмата е от водещите в бранша. Змееборец е допринесла най-много за развитието на сладкарството в България.

Бъдете част от новото сладкарство на България.

Много десерти, изненади и незабравими моменти ви очакват в зала 3, щанд C2.