Шоколадовото суфле, макар създадено едва през 19 век, е един от най-популярните десерти в света.
То винаги е направено от масло, захар, яйца и шоколад. Пухкавата му структура се постига от отделно разбитите белтъци на яйцата. Характеризира се с добре изпечена външна част, но в средата остава течен, натурален, белгийски шоколад. Направата на суфле е дълъг процес, който започва с подбора на качествени съставки.
Невероятният фин вкус на шоколада прави тази оригинална, белгийска лава фантастично преживяване за сетивата. Загрейте този десерт във фурната и ще имате вкусна дегустация на шоколад.
А сега за всички ценители – Мини, шоколадово суфле – удоволствието от вкуса на белгийски шоколад , в една хапка.
Благодарение на компанията BIG Sweet на изложение БУЛПЕК ще видим Moelleux MINI – невероятно и бързо шоколадово суфле.
Повече информация за компанията и нейните продукти посетете зала 3, щанд B8.