GastronomiX 2018 „завладява“ Интер Експо Център

Изключителен интерес, невероятни кулинарни постижения и безпрецедентно отношение към детайла. Така накратко можем да опишем GastronomX 2018, което стартира в Интер Експо Център в рамките на международните изложения за хранително-вкусовия и хорека секторите МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ. GastronomX 2018 ще завладява зала 6 през всички изложбени дни – от 7 до 10 ноември.

„Програмата през следващите дни е изключително интересна и на много високо ниво“, каза в тържественото си слово управителят на Интер Експо Център, Ивайло Иванов. Той изрази благодарности към организаторите и спонсорите на събитието и пожела много професионални успехи на всички участници.

В третото издание на кулинарното събитие GastronomiX, с подкрепата на The Alimentaria Experience,  се включват  шеф-готвачи от именити испански ресторанти с по две звезди Мишлен. Това са  Това са Mateu Casañas, Oriol Castro и Eduard Xatruch, които разгръщат кулинарния си талант в ресторант Disfrutar, отличен с две звезди Мишлен в Барселона и Mario Sandoval - шеф в ресторант Coque, разположен в испанската столица и също носител на две звезди Мишлен.

Гастрономикс отново отдава нужното професионално и специално отношение към кулинарията. Доказателство за това са майсторските класове, които е В рамките на вдъхновяващото събитие шеф-готвачите ще представят идеите си и ще предават своите знания на присъстващите в по време на майсторските часове, които ще водят. GastronomX 2018 ще даде възможност на присъстващите да се срещнат и с български и чуждестранни професионалисти, които ще водят майсторски класове в сферата на шоколада и десертите.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>