Посетителите на изложенията за хранителния и хорека сектора могат да участват в томбола с награди, осигурени от Зора

До 10 ноември посетителите на изложенията МЕСОМАНИЯ, БУЛПЕК, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК и СИХРЕ могат да се включат в томболата с анкетни карти. Вратите на изложенията са отворени за посетители от 7 до 9 ноемви до 18.30 часа, а на 10-и ноември – до 16.30 часа.

Продуктовите награди са осигурени от фирма Зора. Всеки желаещ посетител може да се включи в инициативата, попълвайки анкетата, която получава на входа на Интер Експо Център. Сред наградите, осигурени от Зора, са микровълнови и кафе машини, скара, хлебопекарна, фритюрник, сокиоизстисквачки, миксер и печка от Finlux, както и мултикукър на Philips. Големите награди са готварска печка и хладилник с фризер на Finlux.

През тази година посетителите на международните изложения имат възможността да посетят щандовете на повече от 500 български и чуждестранни компании. В шестте изложбени зали своите продукти, идеи, технологии и иновации представят фирми от  България, Австрия, Италия, Великобритания, САЩ, Гърция, Румъния, Република Македония, Тайланд, Холандия. Това ще бъде първо участие за 162 от компаниите.

Всички новини за изложенията ще откриете ТУК.

Подробна съпътстваща програма ще откриете ТУК.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>