Изтеглени са имената на наградените от томболата с анкетни карти на изложенията за хранително-вкусовия и хорека сектора

В последния ден на изложенията за хранително-вкусовия и хорека сектора МЕСОМАНИЯ, БУЛПЕК, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК и СИХРЕ бяха изтеглени имената на наградените от томболата с анкетни карти. Според предварително обявения регламент, в присъствието на юрист, бяха изтеглени имената на 13 души, които получават наградите си, осигурени от ЗОРА.

Големите награди, готварска печка и хладилник с фризер на Finlux, получиха съответно Марияна Панчева и Кристина Янкулова. С мултикукър на Philips се сдоби Ивайло Христов, а Петя Тушева – със скара. Сокоизтисквачки на Finlux получават Цветан Георгиев и Зорита Гьорева, а микровълнови фурни – Валери Йотов и Магдалена Младенова. Ваня Дончева и Силвия Данова спечелиха кафемашини от Finlux, Олег Петров – миксер, Красимира Байчева - фритюрник, а Ангелина Илиева – хлебопекарна.

От 7 до 10 ноември посетителите на изложенията за хранително-вкусовия и хорека сектора имаха възможност да посетят щандовете на повече от 500 компании от от  България, Австрия, Италия, Великобритания, САЩ, Гърция, Румъния, Република Македония, Тайланд, Холандия, 162 от които участваха за първи път.

Всички новини за изложенията ще откриете ТУК.