&Nothing more – новият бранд на Ростар БГ

Платформа за представяне на нови продукти и развитие на бизнеса. Такъв е светът на международно изложение Интерфуд & Дринк. Твърдението ни доказва участието на компания Ростар БГ, която ще представи на широката публика новия си бранд – &Nothing more.

Новата продуктова платформа е съставена от основни био храни, подправки и суперхрани. „Целта ни е да направим правилния избор лесен“, коментират от Ростар БГ. „&Nothing more е вдъхновен от стремежа да опростим живота до най-важните неща и любимите хора. Да се концентрираме в това, в което сме наистина добри, вместо да разхвърляме потенциала си напосоки“, допълват те.

Брандът дава възможност да бъде избрано качеството, а не количеството. Философията на компанията е концентрирана около модерния градски начин на живот, характеризиращ се с изключителна натовареност и малко свободно време. „Предпочитаме да Ви подарим това време, като не оставим никакво съмнение, че когато посегнете към наш продукт, ще получите най-доброто“, споделят от компанията.

&Nothing more, както и всички останали предложения на фирма Ростар БГ, ще откриете на Интерфуд & Дринк 2019, зала 4, щанд С11.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>