Инкофудс представя "Rana" и "5 Stagioni"

Интерфуд & Дринк 2019 е събитието, на което от 6 до 9 ноември компания Инкофудс ще представи своите два нови бранда – "Rana" и "5 Stagioni". И благодарение на своите качества, те със сигурност ще привличат вниманието на широката публика.

В бранда "Rana" са включени различни видове прясна паста. Отличаващи се с изключителен вкус, всеки един вид паста е създадена от селектирано италианско брашно и пресни яйца, постьоризирани до 24 часа след снасянето им. В продуктите "Rana" е включено и селектирано, висококачествето месо и сирена както и пресни зеленчуци.

„Пастите съдържат 50% пълнеж и 30% яйца“, информират от компанията. И допълват, че сред основните предимства на продуктите от серия "Rana" е бързото им приготвяне, което отнема между една и три минути.

Нежно смеленото брашно...

Биоразнообразие на продуктите. Нежно смелено брашно. Така накратко можем да опишем различните брашна, които Инкофудс ще ни предложи под бранда на "5 Stagioni". „Историята на Agugiaro&Figna е тясно преплетена с изкуството на фрезоването на почвата от XIXв. и съвременните стандарти“, коментират експертите от компанията.

Посетителите на Интерфуд & Дринк 2019 ще открият разнообразни предложения от брашна, сред които са готови миксове за пица, „Манитоба“ от мека пшеница, пълнозернъсти и безглутенови биобрашна и други.

Продуктите на Инкофудс ще откриете в зала 4, щанд D3.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>