Овчи катък в глинено гърне – по традиционна българска технология

Професионалната платформа за представяне на традиционни български млечни продукти. Като такава специалистите определят международно изложение Светът на млякото.

От 6 до 9 ноември мандра “Сигмен” ще представи традиционен за българските земи продукт – овчи катък в глинено гърне. Създаден по традиционна българска технология, той е уникален освен с вкусовите си качества и с факта, че се произвежда едва един път в годината.

Разбира се, като изложител в Светът на млякото, компанията ще представи цялото богатство от свои продуктови предложения. Сред тях ще открием краве, овче, козе и биволско сирене. Сред акцентите в представянето ѝ ще бъде и ръчно замесеният кашкавал от краве мляко и извара, създадена по индивидуална рецепта.

Мандра “Сигмен” ще представи продуктите си в зала 2, щанд 2С1.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>