„Дилком България” представя своите нови предложения

„Дилком България” ООД е производител на самозалепващи и несамозалепващи етикети и компания с традиции в етикетирането и маркирането на продукти вече повече от 17 години.

На щанда си на МЕСОМАНИЯ, Дилком ще представи нови модели принтери за печат на етикети, както и възможностите за  производство на по-сложни и нестандартни етикети  като трислойни (буклет) етикети, етикети със скреч покритие и печат на променлива информация, етикети с топъл или студен фолиен печат,  етикети с преге (релеф), намиращи приложение в хранителната и винарската индустрия.

На щанда на компанията ще бъдат представени “print & apply” системи, които се използват за печат и автоматично апликиране на етикети. Този тип системи са подходящи за млекопреработвателната промишленост, винарската индустрия, хлебните и сладкарски производства.

Тази година Дилком ще представи и мастиленоструйните принтери на EBS Ink-Jet Systeme GmbH – немска компания, която произвежда висококачествени индустриални мастиленоструйни принтери с единична струя и непрекъснат поток на мастило (CIJ).

Дилком предлага на своите клиенти  комплексни решения, свързани с процесите по етикетиране и маркиране на продукти, включващи  етикетни принтери, баркод скенери и терминали, полуавтоматични и автоматични апликатори за етикети.

Всички предложения на „Дилком България” ще откриете в зала 1, щанд С9.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>