За любителите на сладоледа, сезоните не са от значние, но вкусовете са. Ето защо не е изненада, че продуките на My Cream, с които ще могат да се запознаят посетители на международното изложение Булпек 2019, са толова разнообразни.
В дните от 6 до 9 ноември на щанда на фирма Джуди 2015 ще може да бъдат открити сладоледи на прах с различни вкусове, сред които ванилов сладолед, ягодов сладолед, бананов сладолед, сметанов сладолед, както и шоколадов сладолед.
Начинът на приготвяне е много опростен: 1:2 към 1 част сух сладолед се добавя 2 части студена вода. Разбива се с миксер 5-8 минути до получаване на гъст крем след което се замръзява. Когато се използва за машина за сладолед, всичко се разбива до пълното разтваряне на захарта и получаването на пухкава консистенция, която да е по-течна. От 1кг сух сладолед на прах се получава 10L готов сладолед.
Още сладки изкушения ще откриете на щанд D5 в зала 3 от 6 до 9 ноември по време на Булпек 2019.