Премиера на кафе вкусове от различни точки на света

Аромат на кафе от различни точки на света ще се носи по време на тазгодишното издание на международното изложение за храни и напитки Интерфуд & Дринк. В дните от 6 до 9 ноември компанията АХГ, която е официален вносител и логистик на водещите търговски марки Bristot Caffe и Goppion Caffe, ще представи в Интер Експо Център няколко нови вкуса.

Магическите вкусове на Южна Америка и сините планини на Ямайка

Едно от новите предложения е JBM - Jamaica Blue Mountain. Blue Mountain е името на регион в Ямайка, в който залезът има най-красивите светлосини нюанси. Именно това е мястото, където се култивира най-доброто кафе Арабика в целия свят. Изнася се в малки количества, запечатани в специални дървени бъчви, както се съхранява ромът.

Вдъхновение от Венеция

DOLCE е посветена на Венеция и най-вече на богатството на изкуството в този град, на неговата дългогодишна връзка с кафето. Деликатен баланс между внимателно подбрана Арабика от Етиопия, Хондурас, Гватемала и Бразилия.

Силата на природата, събрана в чаша кафе

Goppion Caffè e първата компания в Италия, която през 1988г. започва да произвежда кафе, въз основа на Принципите за справедлива търговия. Десет години по-късно този опит се превръща в CAFFÈ NATIVO. Сертифицирано е от организациите за Контрол и сертифициране на биологични продукти и справедлива търговия, съответно CCPB и FAIRTRADE.

Вълнуващо пътешествие до екзотични региони

ГРАНД КРУИЗ Сингъл Ориджин е новата серия кафе на зърна на Bristot Caffe, предлагаща  истинско  вълнуващо пътуване до едни най-екзотичните региони на света, където се отглеждат сортове кафе, отличаващи се със своите характерни вкусове, аромат и идентичност. ГРАНД КРУИЗ е едно необикновено усещане за истинските ценители на кафето.

Очаквайте всички нови предложения на АХГ в очарованието от вкусове и аромати на Bristot Caffe и Goppion Caffe по време на ИНТЕРФУД & ДРИНК в Зала 5, Щанд B4.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>