Epson представя четири етикетни принтера за индивидуално, гъвкаво и цветно етикетиране на МЕСОМАНИЯ 2019

Epson преставя четири принтера за етикети от гамата ColorWorks: ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae и CW-C6500Pe.

Новите машини допълват съществуващата гама принтери на Epson, за да отговорят на нуждите на множество малки и средни компании, развиващи дейност в различни сектори (храни и напитки, химични вещества и препарати, градинарство, логистика и др.). Гамата включва модели с автоматична резачка за етикетите (Ae) и спестяваща време функция за отлепване на етикети (Pe), която автоматично премахва хартията от задната част на етикета и може да се интегрира безпроблемно в съществуващите системи за печат и да се приложи към производствена линия.

Всички продукти предлагат печат на широка гама етикети с различни размери, форми и материали. CW-C6000Ae и CW-C6000Pe могат да поддържат различни ширини на медиите за печат от 25,4 мм до 112 мм, а CW-C6500Ae и CW-C6500Pe от 25,4 мм до 215,9 мм. На практика етикетните принтери ColorWorks могат да отпечатват всякакви етикети - както за малки тубички и бутилки, така и големи трайни етикети, подходящи за контейнери и варели за химическата промишленост. Богатият избор от медии за печат и цифровият четирицветен печат (дори и за етикетите с малки размери), ще улеснят работата на предприятията, които имат на склад множество артикули и времето е от съществено значение.

„Продуктите от гамата ColorWorks е разработена с широк потенциал за използване“, казва Джейкъб Калергис, мениджър, управление на продукти за Epson Европа. „Сигурни сме, че потребителите ще оценят изключително много скоростта, контрола, ефективността и гъвкавостта, които предлагат принтерите, както и множеството нови поддържащи функции. Доволни сме, че моделите CW-C6000Pe и CW-C6500Pe (с функция за разлепване на етикетите) могат да се комбинират със системи за производствена линия за отпечатване и разлепване на етикети с променливи данни, един по един. Създадохме първия в света  мастиленоструен принтер за етикети, който отпечатва и разлепва  етикетите един по един“, допълва той.

Новите и различни функции за ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae и CW-C6500Pe включват: 

Гъвкавост на медията: от 25.4mm до 215.9mm ширина на медията.

Компактен и лесен за използване: всички операции се извършват от лицевата част на принтера, което спестява работно пространство. Подмяна на ролката е може да се осъществи отпред, отдясно и отляво.

Висока разделителна способност с регулиране на цвета: добро качество на печат, използване на ICC профили в драйвера и управление на цветовете.

Отпечатвайте етикети с всякаква форма, благодарение на подвижния сензор. Няма нужда от второ изрязване.

Лесна интеграция: директна поддръжка на SAP, ESC Label, Linux и Mac драйвери

Икономичност: няма нужда от предварително отпечатване на етикети. Печатайте пълноцветно върху празни етикети

Интеграция: функционалните модели с Peeler (Pe) се вписват безпроблемно в производствените линии

Дистанционно управление и поддръжка: достъпни чрез уеб интерфейс

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>