Ново поколение продукти от Дерони

Интерфуд & Дринк 2019 ще бъде мястото, на което Дерони ще представи новото си поколение от продукти. Те са създадени от качествени съставки и изпитани от времето технологии.

100 % естествени съставки, 0 % добавена захар, без консерванти. „Това са изискванията на които се държи при производстовото“, отчитат от Дерони. Компанията е внедрила в технологии, максимално близки до домашното производство. Използват се свежи подправки (чесън, магданоз, босилек и др.) и питателни зеленчуци от слънчевите градини на Дерони, изпечени часове след беритбата на „Нашите градини“.

Сред предложенията на Дерони откриваме Староселски айвар. Без добавена захар, той е 100 % естествен продукт, приготвен предимно от гриловани червени чушки и 0 % добавена захар – сладостта му произлиза от естествените му вкусови качества на червените чушки.

Новата серия

Естествените състваки са в основата и на серията „Паста сосове“ и „Пица сосове Дерони“. За приготвянето им се използват гриловани, белени сладки червени чушки и парченца свежи зеленчуци.

Новата серия „Паста сосове без добавена захар Дерони Кулинария“ е най-високият клас сосове. От 100 % естествени съставки, те комбинират гриловани сладки червени чушки, нарязани домати, ароматни подправки и маслиново масло екстра върджин. Компанията ще представи и специални Сосове за месо. Те не съдържат оцветители и допълнителни аромати, а единствено тези на диви горски плодове и парченца зеленчуци от „Градините на Дерони“.

И разбира се - серия „Песто“ от 100 % естествени съставки, без консерванти. Публиката на Интерфуд & Дринк 2019 ще открие и „Мелиджано“. Това е новият естествен продукт, без добавена захар, приготвен от печени белени зелени чушки, печени белени патладжани и свежи подправки.

Продуктите от Дерони ще откриете в зала 3, щанд В3.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>