Решения за правилното съхранение на продукти

Правилното съхранение е основна цел на всеки производител и дистрибутор на продукти за ритейла. В стремежа за осигуряване на максимално добри условия, в участието си в първото издание на #RETAIL SHOW се впуска Експо Маркет.

В следващите редове ще Ви представим съвсем малка част от богатото портфолио на фирмата. И без съмнение можем да отбележим, че съчетават качество на съхранение, стил и практичност.

Те са модулни...

Модулност. Това е една от ключовите думи на съвремието ни и заляга в основата на елегантните системи Atrax на Експо Маркет за ресторант, хотели и кетъринг. Подходящи за бюфет и шведска маса, те са изработени от висококачествени материали - прахово боядисана, неръждаема стомана и основа от масивна дървесина с лаково покритие. Модулните системи, с кристални или дървени повърхности за рафтове, могат да се използват за малки и големи бюфети.

Традицията е винаги на мода

Компанията ще представи и традиционни дървени съдове за насипни храни, подходящи за бобови растения, ориз, плодове, ядки, маслини, брашно и др. Предлагат се в различни размери и могат да се поставят на щанда или на пода. Съдовете могат да бъдат съчетани с похлупаци, пластмасови вътрешни съдове, фалшиво дъно, за създаване на условия за оптимална хигиена.

Витрините

Видимо е, че на #RETAIL SHOW Експо Маркет ще представи разнообразие от витрини за различни стоки. И за сладолед, разбира се... благодарение на специална поставка, витрините за фунийки за сладолед на Експо Маркет са по мярка на всички разновидности на пазара. Снабдени са с врати и капак, които предпазват от прах и влага.

За оптимизиране на процесите, фирмата представя и настолни – пасивни витрини за поставяне до касовия апарат, позволяващи на клиентите да бъдат предлагани различни видове хлебни и сладкарски изделия. А ако се нуждаете от решение за насипни храни, можете да изберете и L-образни витрини с лопатка или традиционни дървени съдове.

И още няколко идеи за съхранение

Във фирменото представяне акцентът ще попадне и върху диспенсърите за продажба на ядки, бонбони и кафе в насипно състояние. Серията Eco е предложението за малки и средни търговци на дребно, които желаят да имат впечатляваща система за продажба на насипни храни. Диспенсърите Eco са изработени от висококачествени материали, подходящи за хранителни продукти. Режимът на работа – „first in, first out“, осигурява идеални условия за съхранение. Въртящият се механизъм на дозатора дава възможност за точен контрол на количеството. Стойката е проектирана да издържи непрекъснато натоварване до 15 кг.

Сред ритейл-решенията са и стъклени буркани New Age. Снабдени с капак от плексиглас, те са рационална комбинация от традиционен и модерен стил. Какво можете да поставите в тях? „Бурканите са идеални за представяне на шоколадови бонбони, захаросани изделия, десерти, бисквити, мюсли, локум и други“, коментират от Експо Маркет.

Стилни и практични, със сигурност погледите на посетителите ще бъдат привлечени от водоустойчивите панери и кошници, изработени от полиратан. Приличащ на старо дърво, продуктът притежава подсилена вътрешна стоманена рамка за устойчивост.

Продуктите на Експо Маркет ще откриете на #RETAIL SHOW в зала 4, щанд В13.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>