Модулните предприятия за млекопреработване

Съвременните условия на животновъдсто налагат нуждата млекопреработвателите да се приспособяват бързо към динамичната среда. Рационално в този процес е решението млекопреработвателните дейности да се извършват в модулни предприятия. Именно върху тях се фокусира дейността на фирма БЛИЦ.

Осъществяваща своята дейност в Пловдив, фирмата която ще се представи в изложение СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, вече е с утвърдено име в производството на модулни предприятия.

Нова концепция

През последната година специалистите от компанията са разработили нова концепция по изграждане на модулите. Променени са материалите на вътрешната облицовка и вътрешните стени. „Приложихме иновативни решения за изграждане на пода. Той вече е хомогенен и устойчив на физически и химически интервенции и замърсявания. Елиминирана е нуждата от подови покрития“, коментират от компанията. Благодарение на нововъведенията, модулите са устойчиви на корозия и други увреждания.

Подобрен е и дизайнът на предприятията. Променен е начинът на охлаждане на млякото в пастьоризаторите, чиято номенклатура е разширена. „Разработихме модулни предприятия за добив и транжиране на месо, производство на месни продукти. Вече имаме и модул за производсвто на крафт бира“, допълват от БЛИЦ.

Модулните предприятия на компанията ще откриете в зала 2, щанд 2D9.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>