Биволското сирене, създадено по съвременна технология

Произведено от свежо българско биволско мляко по съвременна технология. Именно този продукт ще бъде акцент в участието на фирма Сердика Добрич.

Биволското сирене ще бъде на вниманието на посетителите на Светът на млякото от 4 до 7 ноември. Продуктът, който зрее минимум 60 дни, се отличава със специфичния си вкус. Сиренето притежава плътна и еластична структура и е подходящо за всеки ценител на гурме вкуса.

„Продуктът е произведен в съответствие с добрите производствени практики и изискванията на системата НАССР. То съответства на изискванията на Регламент 2073/2005 на ЕС и Закона за храните и при производството му не са вложени растителни мазнини“, коментират от компанията.

Сердика Добрич предлага на клиентите си опаковки съответно ПВЦ 2, 0,800 и 0,400 кг.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>